Full rulle i Amiralshamnen

Under det inkommande veckoslutet händer det mycket i Amiralshamnen. Det ordnas Optimist Ranking och Kadettrace med för tillfället över 80 båtar anmälda. Därtill ordnas det träningsläger för ILCA-seglare, ca 25 deltagare och Pentala-Nokkala Race. Med andra ord kommer det att vara mycket aktivitet i hamnen från och med fredag 16.8.

För att försäkra att alla ryms, och det inte blir för mycket trafikkaos så kommer nedre planen att ordnas upp enligt bästa förmåga under onsdag eftermiddag. Vi flyttar alla tomma trailers upp till övre plan. Jollar och andra lättbåtar flyttas till lämpligt område, sannolikt upp mot mastskjulet. Nedre plan avspärras med ett rep. Viktigt är att ALLA bilar som är parkerade nedanför repet flyttas senast på onsdag. Sjösättning och lyft är förstås möjligt, men planera det gärna till senast torsdag. Däremot är alla parkering vid sidan om eller nedanför klubbyggnaderna förbjuden. 

Mellan ca 11 och 14 kommer det sannolikt att vara relativt lugnt i hamnen. På lördagen kommer en stor del av jollarna tillbaka till hamnen, och på söndagen är det förstås packning av jollar, trailers och annan utrustning, och då blir det igen mycket trafik.

Följande helg, 24-25.8 är det ILCA FM, och då är det också en hel del aktivitet i hamnen, dock något måttligare än 17.-18.8. 

Tävlings- och lägerarrangörerna tackar för ert samarbete och tålamod.

Varukorg
Rulla till toppen