Våghalsarna på seglingsläger

kansi swe
 

DET HÄR ÄR DEN FÖRSTA BOKEN I BOKSERIEN STÅHEJ PÅ SJÖN OCH DEN PUBLICERAS TILL JULEN!

kansi swe

Våghalsarna på seglingslägret är en fängslande och rolig berättelse om sex kompisars oförglömliga lägervecka. Boken presenterar grunderna i Optimistjollesegling och lägerliv för läsaren med lekfulla och åskådliga illustrationer. Boken introducerar läsaren i sporten och inspirerar till att pröva på segling.

”Om barnen skulle läsa boken innan de kom på en grundkurs i segling, fick de mycket mera ut av kursen.” – Författare och seglingsinstruktör Lissu Suursalmi

Oliver som vågar sig med på seglingslägret får nya vänner: lilla Saaga, ordentliga och noggranna Nuppu, Mikko som har god aptit, den rara Luna som är med på allt och Leo som vill bli ingenjör när han blir stor. De bildar Våghalsarna som lär sig i grunderna i segling instruerade av Sisu och Marianne samtidigt som de njuter av lägeröns djur och natur samt lägerkompisarna.

Den här unika hobbyboken presenterar med ett nytt grepp den utmanande seglingsterminologin och -begreppen för läsaren. Boken belyser också seglingens mångsidighet. Boken är gjort för att minska det elitistiska ryktet segling har och den vill väcka barnen till att ta hand om varandra och naturen. I bokens berättelser behandlas på ett naturligt sätt även de rädslor och den tolerans som barnen känner.

”Berättelsen lämpar sig utmärkt som ett verk som ökar alla barns allmänbildning inom segling.” – Illustrationer och ombrytning Pekka Rahkonen

Boken rekommenderas för barn i lågstadieåldern som älskar roliga berättelser och underhållande illustrationer. Boken kan gott användas både av sjöbjörnar och landkrabbor, som reselektyr på segelbåten, stugan och stranden. Boken lämpar sig dessutom som läromedel som ökar kunskap i segling och rekommenderas som läsning på lågstadiet.

Våghalsarna på seglingsläger består av 64 sidor och är riktad till 7–12-åringar. Våghalsarna på seglingsläger är den första boken i serien. Boken är gjord i samarbete med Segling och Båtsport i Finland rf enligt föreningens undervisningsmodell.

Via beställning genom ESF eller när du köper boken från Skärgårdsbutiken stöder du ESF’s juniorverksamhet med 5,00 €  / bok.

Priset endast 24,95 € inkl moms 10%, normalpris 29,95 €

Köp GENAST så hinner boken i julklappssäcken! Böckerna kan hämtas från Skärgårdsbutiken, Sommarövägen 23.

Du kan också välja att få din bok per post med 5,00 € tilläggsavgift men då kan vi inte garantera att du får den före Julen.

BESTÄLL HÄR eller köp direkt från Skärgårdsbutiken!

Varukorg
Rulla till toppen