Seglingskurser för vuxna

Är du intresserad av segling, vill du lära dig segla?

Samla ihop ett gäng och var i kontakt med oss! Vi skräddarsyr kurser för färdiga grupper enligt möjlighet (min. antal per grupp 4 pers.) Vi ordnar även fortsättningskurser.

Bild0499

Här en kort kursbeskrivning för en normal grundkurs *

På våra kurser används 606-båtar.

På en normal grundkurs går vi igenom seglingens grunder såväl i teorin som i praktiken. Program enligt väderreservation.

Med på kursen behöver du klädsel enligt väder och vind, byteskläder och gärna egen flytväst (den som har). ESF har jolleflytvästar för de som behöver låna. Vill man prova på att stjälpa (frivilligt) kan man reservera med handduk och extra byteskläder.

Bild0502

* Vi rekommenderar att deltagare som inte hör till en segelförening har egen fritidsförsäkring.

Hör gärna av er i fall ni har frågor, bäst når ni oss på junior (at) esbosegelforening.fi

Väl mött på ESF!