Familjekurser på ESF

Är du och din familj intresserad av segling? Vill ni lära er segla?

Var i så fall i kontakt med ESF! Vi skräddarsyr kurser för färdiga grupper enligt möjlighet.

Här kort kursbeskrivning av en normal grundkurs *

På ESF har vi till förfogande Optimist-, Zoom8- och RS Feva-jollar samt 606-båtar.

På en normal kurs går vi igenom seglingens grunder och provar på de olika båtarna. Dessutom brukar det bli en del teori, lek och annat roligt program. OBS! Program med väderreservation.

Med på kursen behöver du klädsel enligt väder och vind, byteskläder och gärna egen flytväst (den som har). ESF har jolleflytvästar för barn och vuxna för de som behöver låna. Det kan också vara bra att ta med handduk och simdräkt i fall vädret är varmt och man vill prova på att stjälpa (frivilligt).

Bild0502

*Vi rekommenderar att deltagare som inte hör till en segelförening har en egen fritidsförsäkring. OBS! Junior som deltar måste vara/bli medlem i föreningen (medlemsansökan för juniorer).

Hör gärna av er i fall ni har frågor, bäst når ni oss på junior (at) esbosegelforening.fi

Väl mött på ESF!