Meddela adressändring!

Det har framgått att väldigt många ESF:are har bytt adress, mejladress eller telefonnummer.

Kom ihåg att meddela kansliet/sekreteraren om alla ändringar! I Skjulet kan/ska du införa dina ändringar själv, men kontakta kansliet om du har glömt hur man gör.

På planerna finns att införa möjlighet att via hemsidans framsida ge respons på olika saker.

Dubbelseger i LYS, brons i Opti Lag FM

FinnFun, Tom Finell och Xelina, Nicke Rostedt tog dubbelseger i KoPus Kaksinpurjehdus 10.9!

Länk till resultat

ESF 1 på bronsplats i Optimist Lag FM efter HSK guld och HSK NG silver.

ESF 1: Frans Järvi, Lasse Lindell, Leevi Tarjanne, Simon Karlemo och Nuutti Laine.

Länk till resultat

Extra föreningsmöte 13.9.2017

Medlemmarna kallas till extra föreningsmöte 13.9.2017 kl.18.30 i Amiralshamnen. På mötet behandlas styrelsens förslag till nya stadgar. Efter ett godkännande kan stadgarna fastställas på höstmötet 17.11.2017. Stadgeförslaget finns till påseende på webbsidan och i Clara.

Välkomna!

Grande Finale och BBQ16.9

Skepparmöte i Amiralshamnen kl. 11.

BYO BBQ på Harrys efter tävlingen.

Anmäl dig till båtlyft

Här är datumen för höstens båtlyft
Lördag 16/9 från kl 7.00
Lördag 30/9 från kl 7.00
Söndag 15/10 från kl 7.00

Anmälning via kalendern

ESF-laget i seglingsligans etapp 2

ESF-laget seglingsligan 19-20.8.2017 består av Bettina Lemström, Peppi Karlemo, Lotta Lemström och Maria Klemetz.

Alla tummar upp!

Seglingsligan i Helsingfors 19-20.8

Ur pressmeddelande:

Finska Seglingsligan:
Med hjälp av North Stream seglas det nästa veckoslut, den 19–20 augusti, den andra av tre deltävlingar i Helsingfors på Ärtholmen!
Deltävligen startar i spännande tecken. Nyländska Jaktklubben NJK, som även vunnit Ligan de två senaste åren, håller täten tätt följd av Åländska Segelsällskapet ÅSS. På tredje plats har vi Esbo Segelförening ESF.
Finska Seglingsligan består av tre deltävlingar år 2017. Serien når sin höjdpunkt med sluttävlingen, som seglas i närheten av Södra hamnen i Helsingfors den 7.–8. Oktober.

Länk till hela meddelandet

A14I0142N CopyMinskad

Fina ESF-resultat i Airisto Regatta

Victor Mesterton blev finsk mästare i Laser Standard!

Martin Baltschdeffsky fjärde i samma klass.

Nuutti Laine och Adele Järvi sexa och sjua i Lasre Radial.

I Optimistklassen blev Simon Karlemo tvåa, Frans Järvi sjua.

Flera ESF:are i Optiklassen, också de spanska gästerna deltog med framgång!

Thomas Baltscheffsky deltog i Snipe-rankingen med en tredje plats som slutplacering.