Välkommen, Gäst
Användarnamn: Lösenord: Kom ihåg mig

Regler

ESF forum är till för att medlemmarna skall kunna annonsera om båtföremål till salu, efterlysa båtprylar som man önskar köpa samt söka gastar och erbjuda sina tjänster som gast och nattvaktsvikarie.

Forumet får inte användas för försäljning och reklam av firmor eller för marknadsföring av kommersiella produkter eller tjänster, utan det är enbart till för medlemmarnas privata ändamål.

Samtliga annonser är publika och synliga för vem som helst som besöker webbplatsen.

Endast på webbplatsen registrerade och inloggade medlemmar kan lägga in annonser. Medlemmarna kan (och ska gärna) själva avlägsna sina egna annonser.

Varje annons bör förses med kontaktuppgifter, så att intresserade kan ta kontakt. Observera dock, att alla annonser är tillgängliga för vem som helst som besöker webbplatsen - också ickemedlemmar.

Var och en bör själv sköta om att avlägsna sina egna, föråldrade annonser. Annonser för föremål som har sålts kan med fördel ändras så, att rubriken förses med tillägget "[SÅLD]" och annonsen lämnas kvar en tid. Så undviker man onödiga förfrågningar.

Forumets moderator och webbadministratörerna har rätt att avlägsna föråldrade, bristfälliga eller olämpliga annonser utan förvarning.

 

Powered by Kunena Forum