SV Feva Cup är en tävling för juniorer som seglas med "seglingsliga"-format. Dock istället för stora J70-båtar används mindre och lättare att segla RS Feva-jollar. Flera korta seglingar nära stranden med båtar ordnade av arrangören.

För att försäkra oss om att vi har tillräckligt med båtar jämfört med seglare går anmälan via segelföreningarna. Ifall du är intresserad av att delta, ta och kolla med din egen förening om ni fått inbjudan eller skicka mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

FI Feva Cup on junioreille suunnattu "purjehdusliigamainen" kilpailu jossa käytetään järjestäjien tarjoamia RS Feva-jollia. Jos sinua kiinnostaa osallistuminen niin tarkista ensin onko seurasi saanut kutsun, tai lähetä sähköposti osoitteeseen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Tävlingsinbjudan | Kilpailukutsu

Resultat | Tulokset